Vejledende info til andelsboligsøgende

Hvordan hjælper vi?

Når man skal finde en bolig er der mange spørgsmål at tage stilling til. F.eks. om man skal købe eller leje? Om det skal være en andelsbolig eller en ejerbolig? Og med andelsboliger skal man også forholde sig til den andelsboligforening man bliver en del af. Vi hjælper med at skabe overblik så boligsøgningen bliver lidt nemmere. Der kommer løbende flere artikler til. men vi har p.t. artikler omkring følgende.

Andelsforeninger i København

Hvis du gerne vil have et helt simpelt overblik over hvor mange andelsboligforeninger der ligger i København, hvor de ligger og hvad de hedder, så se vores interaktive kort der viser navn og placering på mere end 3000 andelsboligforeninger i København.

Hvordan virker ventelister?

Hvor lang er ventetiden hvis man skriver sig på venteliste til en andelsbolig i København? Skal man betale for at skrive sig på venteliste? Hvor ofte skal man betale for at beholde sin anciennitet på ventelisten? Læs mere om det og andre releante spørgsmål i vores artikel om ventelister til andelsboliger

Sådan undersøger du andelsforeningens økonomi

Når man køber en andelsbolig bliver man en del af en andelsboligforening. Foreningens økonomi har indflydelse på ens månedlige udgifter og værdien af ens bolig. Det er derfor vigtigt at undersøge om andelsboligforeningen har en sund økonomi, før man køber en andelsbolig i foreningen. 

Det kan være svært at vide hvordan man skal vurdere foreningens økonomi, selv når man har fået udleveret de obligatoriske nøgletalsskemaer. Hvis du vil have hjælp til hvordan du kan vurdere om en andelsboligforening har en sund økonomi, så læs vores artikel om hvad man skal være opmærksom på før man køber en andelsbolig.