Vejledning til andelsboligsøgende

Typisk søger man en andelsbolig fordi den har lavere m2 pris end ejerboliger og en lavere månedlig ydelse end lejeboliger. Men det kan være svært at finde en og hvad skal man være opmærksom på før man køber? Vi prøver at gøre overblikket lidt nemmere. 

Andelsforeninger i København

Dette oversigtskort giver et simpelt overblik over andelsforeninger i København med navn og placering på mere end 3000 andelsforeninger.

Hvordan virker ventelister?

Denne artikel om ventelister til andelsboliger besvarer en række fundamentale spørgsmål omkring ventelister. F.eks. Hvor lang er ventetiden typisk til en andelsbolig i København? Skal man betale for at skrive sig på venteliste? Hvor ofte skal man betale for at beholde sin anciennitet?

Tjekliste før købet

Denne artikel gennemgår ting man skal være opmærksom på før man køber en andelsbolig. Når man køber en andelsbolig bliver man en del af en andelsboligforening. Foreningens økonomi har indflydelse på ens månedlige udgifter og værdien af ens bolig. Det er derfor vigtigt at undersøge om andelsboligforeningen har en sund økonomi, før man køber en andelsbolig.