Handelsbetingelser hos AndelsGuide.dk

Generelle oplysninger

Hjemmeside: https://Andelsguide.dk
E-mail: info@andelsguide.dk

Priser

Hos Andelsguide.dk tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer.

Dog vil varer der er angivet som gratis ikke kræve betaling uden brugerens forudgående klare samtykke. En gratis vare kan på et senere tidspunkt overgå til en betalingsservice, men en bruger der har tilmeldt sig en gratis service vil ikke blive opkrævet noget beløb, med mindre brugeren fornyer service efter udløb. Fornyelsen sker ikke automatisk.

Betaling

Andelsguide.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, Mastercard, Google Pay, American Express. Betalingen bliver trukket på din konto umiddelbart efter at handlen indgås. Alle beløb er i danske kroner og incl. moms.

Levering

Vores produkt er en online ydelse. Ydelsen bliver tilgængelig i en tidbegrænset periode , enten gratis eller mod betaling. Ved betaling skal kunden angive sin e-mail adresse, og umiddelbart efter betalingen er gennemført, sendes en e-mail til denne adresse, med link til brugeroprettelse. Kunden får adgang til ydelsen ved at gennemføre brugeroprettelsen og logge ind på hjemmesiden (https://andelsguide.dk).

Vores ydelse er tilgængelig døgnet rundt alle ugens dage.

Rettigheder

Alle rettigheder til digitale produkter tilhører Andelsguide.dk. Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt. Dit digitale produkt er personligt, og det er ikke tilladt at sælge, videresende, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet, hverken privat eller kommercielt.

For gratis tjenester forbeholder vi os retten til at fjerne profiler med mangelfuldt eller stødende indhold.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
E-mailadresse
Betalingsoplysninger
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitikken for Andelsguide.dk. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret. 

Ansvarsfraskrivelse

Andelgsuide.dk formidler offentligt tilgængelig information som den er angivet på andelsforeninger hjemmesider og/eller ved kontakt med repræsentanter for andelsforeninger. Andelsguide.dk kan kun videregive den oplyste information og står ikke til ansvar for hvorvidt informationen er korrekt præsenteret på andelsforeningers hjemmesider eller af deres repræsentanter.

Uregelmæssigheder i levering

I tilfælde af uregelmæssigheder i leveringen af en betalt ydelse, vil AndelsGuide.dk kompensere for den periode ydelsen er tilgængelig i, således at ydelsen samlet set bliver tilgængelige i minimum den oprindeligt aftalte periode. Perioden for ydelsens tilgængelighed betragtes påbegyndt i det øjeblik brugerregistrering gennemføres. 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i varen. Du kan få pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen.

Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Returret/fortrydelsesret

Der er 14 dages retur- og fortrydelsesret på ydelsen, såfremt brugerregistrering ikke er gennemført (login til hjemmesiden er ikke blevet gjort tilgængeligt).

Perioden regnes fra den dag hvor du modtager ordren.

Der ydes ikke fortrydelsesret på ydelsen såfremt brugerregistreringen er gennemført.

 – Sådan udnytter du fortrydelsesretten (hvis du ikke har afsluttet brugerregistrering)

Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder dit køb. Du kan sende en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder, til info@andelsguide.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 – Returnering af varer

Digitale produkter bliver ikke returneret, men gjort utilgængelige for alle parter. Det er Andelsguide.dks ansvar at deaktivere adgangen til den digitale vare.

 – Tilbagebetaling af penge

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. 

Du pålægges ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.

Link til Klageportal for Nævnenes Hus: https://kpo.naevneneshus.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@andelsguide.dk