Her kan du bytte andelsbolig

Vi viser relevante annoncer så det bliver nemmere at bytte andelsbolig

Sådan gør vi det nemmere at bytte andelsbolig

Søg blandt boligerne

Søg blandt 503 bytteboliger

Boligønsker

Min bolig

Boliger vist på kort
Boliger vist på liste

Dejlig 3-værelses lejlighed på 4 sal med altan og flot udsigt mod Øresund.

Haves
Pris:
1.800.000 kr
Areal:
79 m2
Boligydelse:
5.000 kr/mdr
Søges
Max Pris:
3.000.000 kr
Min Areal:
80 m2
Max Boligydelse:
10.000 kr/mdr

Bytte til større Andelsbolig.

Haves
Pris:
1.450.000 kr
Areal:
79 m2
Boligydelse:
4.803 kr/mdr
Søges
Max Pris:
1.800.000 kr
Min Areal:
100 m2
Max Boligydelse:
8.000 kr/mdr

HAVES:

2-værelses andelslejlighed på Vesterbro byttes. Lejligheden ligger på 3. sal og er 55 m2, men den virker væsentligt større, da pladsen er godt disponeret. Den ligger på en af de bedste lokationer på Vesterbro – kun en spytklat fra Enghave Plads og metroen, men samtidig på en helt stille og landsbyagtig gade. Andelen i sig selv koster 1.147.500. Oven i kommer cirka 80.000 kr. i forbedringer (herunder forholdsvist nyt køkken, som virkeligt er lækkert). Boligydelsen er 3650 inkl. aconto vand/varme, arbejdsweekend og internet. Heraf er de 1300 kr. afdrag på et byfornyelseslån, som bortfalder i 2027. Lejligheden er virkeligt æstetisk lækker og har et bemærkelsesværdigt godt lysindfald. Der er en hyggelig baggård, stort badeværelse med separat brus, tilhørende loftsrum, fælles vaskekælder og tilladelse til husdyr. Foreningen har netop fået lavet helt nyt tag samt nye vinduer, og der arbejdes på et potentielt altanprojekt, som man i givet fald ville kunne hoppe med på. Desuden er der intern venteliste i foreningen, så man vil kunne rykke videre til en større lejlighed på sigt.

ØNSKES:

Nogenlunde tilsvarende eller større lejlighed beliggende i Københavnsområdet. Meget gerne på indre Nørrebro eller indre Østerbro ved søerne, men andre områder i København har også interesse.

Jeg har ikke travlt og venter gerne på den rigtige byttelejlighed.

Haves
Pris:
1.147.500 kr
Areal:
55 m2
Boligydelse:
3.650 kr/mdr
Søges
Max Pris:
2.000.000 kr
Min Areal:
45 m2
Max Boligydelse:
7.000 kr/mdr

Sådan virker det

Opret din bolig så søgefunktionen kan matche boligønsker

Søg med matchfunktion og se alle relevante boliger med samme

Regler omkring bytte af andelsboliger


Andelsboligforeninger har “vedtægter” der fungerer som andelsforeningens regler. De besluttes af andelshaverne i foreningen og bestemmer blandt andet om foreningen tillader bytte af sine andelsboliger. Det gør mange foreninger og det er også tilladt i ABF’s standardvedtægter
 (§ 13 stk. 2 litra A) som mange andelsforeninger anvender. Typisk kan du se i din forenings vedtægter (§ 13, 14 eller 15) om foreningen tillader bytte af andelsboliger.

Hvordan bytter man sin andelsbolig?

Hvis du gerne vil bytte din andelsbolig skal du først undersøge om din andelsforening tillader det (som beskrevet i forrige afsnit). Hvis foreningen tillader bytte af sine andelsboliger, kan du begynde at søge en passende byttebolig (den del hjælper vi med). Efter du har fundet et match skal byttet godkendes af banken (hvis lån er nødvendigt) og så skal bestyrelsen i hver forening også orienteres og godkende byttet. 

Hvorfor bytte andelsbolig?

Der er flere fordele ved at kunne bytte sin andelsbolig. Byt andelsbolig for f.eks. at undgå lange ventelister. Mange andelsforeninger tillader kun salg via deres venteliste, hvorimod det er tilladt at bytte sin bolig udenom ventelisten. Desuden kan overdragelsesdatoer koordineres så flytningen passer bedre sammen.

Søg blandt boligerne her på siden og byt andelsbolig til noget der matcher dine behov.